Автоновини

Hyundai показала силует нового Veloster

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала черговий відеотізер хетчбека Veloster наступного покоління. У ролику, розміщеному на YouTube, показаний кузов моделі, покритий світлодіодними елементами.

За попередніми даними, публічна прем’єра нового Hyundai Veloster відбудеться в середині січня 2018 року на автосалоні в Детройті. Раніше стало відомо, що південнокорейський автовиробник ухвалив рішення не відмовлятися від незвичайних асиметричних задніх дверей.

Як очікується, лінійка двигунів включатиме базовий дволітровий 163-потужний атмосферний агрегат, а Turbo-версія отримає 1,6-літрову наддувну «четвірку» від Elantra GT потужністю близько 200 кінських сил. Останній мотор зможе працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Нарешті, у наступного «Велостер» може з’явитися «заряджена» N-модифікація, яку оснастять форсованою версією дволітрової «турбочетверки», яка встановлюється на хот-хетч i30 N. На ньому цей двигун розвиває 275 к.с., однак на новому Veloster N його віддачу можуть підвищити до 300 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook