Автоновини

Aston Martin відкликає автомобілі через проблеми з режимом паркування

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin прийняла рішення відкликати в США близько 5,5 тис. своїх автомобілів, повідомляє Reuters. Під сервісну акцію потрапили 3 493 машин DB9, DBS, Rapide, Virage і Vanquish, вироблені в 2009-2016 роках. Причина відкликної кампанії – неполадки, які можуть привести до збою режиму паркування. Це в свою чергу може привести до ДТП.

Крім цього, компанія поверне 1 953 автомобіля DB9 і DBS, які були зібрані в період з 2005 по 2009 роки. Ці машини потрапили під сервісну акцію через дефект кабелів акумулятора. Така проблема може стати причиною пожежі транспортного засобу.

Найбільша кампанія відкликання Aston Martin була оголошена в 2014 році. Тоді компанія вирішила повернути понад 17 тисяч автомобілів через дефект педалі газу. При складанні був використаний неякісний матеріал з Китаю. В результаті педаль газу при активному натисканні могла відламатися. Всього було зафіксовано 22 випадки таких поломок.

Для виробництва педалі газу використовувалися компоненти від китайських постачальників. Як з’ясувалося, компанія Shenzhen Kexiang Mould Tool використала не сертифікований пластик DuPont для виробництва елементів. Після інциденту в Aston Martin вирішили повернути виробництво деталей до Великобританії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook