Автоновини Франкфурт-2017

У Audi анонсували новинки для Франкфуртського автосалону

На Франкфуртському автосалоні Audi представить концепт з автопілотом, седан A8 нового покоління, а також два спорткара. «Вісімка» останньої генерації дебютувала ще в липні, всі її характеристики вже відомі. А ось про інші новинки бренду інформації поки немає.

При цьому компанія розповсюдила два тизера таємничого концепту. На зображеннях відображений екстер’єр та інтер’єр моделі. Шоу-кар отримав незвичайні крісла. Кермо і педалі у новинки відсутні.

За неофіційними даними, у прототипу будуть електрична установка і скляний панорамний дах з вбудованими тонкоплівковими сонячними батареями. Цей проект Audi розробляє спільно з компанією Alta Devices, «дочкою» китайського концерну Hanergy, що спеціалізується на виробництві і застосуванні сонячних батарей. В Ауді вважають, що дане рішення дозволить збільшити запасу ходу електромобілів.

Як ми повідомляли раніше, компанія Audi має намір встановлювати тонкоплівкові сонячні елементи в панорамних скляних дахах. Напевно, на автосалоні у Франкфурті, Audi представить електричний концепт з сонячними батареями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook