Автоновини

Volkswagen представив кемпер зі спальнею, кухнею і душем

Фото: Volkswagen

Volkswagen офіційно представив серійний великий кемпер під назвою Grand California, у якого є спальня, кузня і душова кімната. Публічний дебют автомобіля відбудеться в кінці серпня на виставці Caravan Salon в Дюсельдорфі.

Volkswagen Grand California є товарною версією концепт-кара California XXL, представленого в 2017 році. Габаритна довжина новинки, побудованої на базі фургона Crafter, склала 5985 міліметрів. Високий дах дозволить дорослим пасажирам вставати всередині кузова в повний зріст.

Усередині кемпера є спальні місця для двох дорослих і двох дітей, душова кабіна розміром 840 на 800 мм з функцією автоматичного включення світла, кухня з раковиною, газовою конфоркою, двома холодильниками і зоною для прийому їжі.

За додаткову плату доступні два додаткових спальних місця на другому ярусі, велика панорамний дах «для спостереження за зірками» і сонячні батареї.

У лінійку двигунів увійде дволітровий турбодизель, що розвиває 177 к.с. і 410 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook