Автоновини

Ford відродив назву Territory для нового кросовера

Фото: Ford

Компанія Ford представила кросовер Territory, розроблений спеціально для китайського ринку. Раніше під такою назвою американська марка випускала модель, яка продавалася в Австралії з 2004 по 2016 рік.

Новий автомобіль побудований на базі китайського бюджетного кросовера Yusheng S330, який продається в КНР за ціною від 80 тис. юанів (близько 7,3 тис. доларів). Від свого платформного «донора» Territory відрізняється іншою передньою частиною кузова, іншими колісними дисками, видозміненою передньою панеллю і логотипами «Ford».

Список доступного оснащення включить систему автоматичного екстреного гальмування з можливістю розпізнавання пішоходів, активний круїз-контроль, систему контролю «мертвих» зон, а також новий мультимедійний комплекс з підтримкою бездротових мереж стандарту LTE.

Лінійка двигунів для нового Ford Territory поки не називається. За попередніми даними, в моторну гамму увійде 1,5-літровий чотирициліндровий агрегат потужністю 165 к.с., який пропонується для Yusheng S330.

Публічна прем’єра Ford Territory відбудеться у вересні на мотор-шоу в китайському Ченду. Виробництво кросовера налагодять на спільному підприємстві з компанією Jiangling Motors Corporation.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook