Автоновини Женева-2018

Спортивний бренд Seat представив 680-потужний електрокар

Фото: Seat

Компанія Cupra, яка стала окремим спортивним брендом марки Seat, представила свій концептуальний гоночний електромобіль e-Racer. Прем’єра новинки, що отримала 680-потужний агрегат, відбудеться на Женевському автосалоні.

Розробники описують Cupra e-Racer як «справжню, створену для автоспорту машину», а також в якості «першого в світі гоночного автомобіля турінг-класу з повністю електричною силовою установкою».

Новинка отримала унікальну спеціально розроблену підвіску ззаду, а передню підвіску запозичили у гоночного хетчбека Leon TCR. Розподіл маси по осях склало 40:60 на користь задньої осі.

Cupra e-Racer оснастили електричним агрегатом номінальної потужністі 408 к.с., але при цьому його пікова віддача склала 680 кінських сил. Динамічні характеристики прототипу не уточнюються. Судячи по знімках, Cupra e-Racer отримав пророблений аеродинамічний обвіс, каркас безпеки і гоночні “ковші”.

На Женевському автосалоні також відбудеться прем’єра «зарядженого» кросовера Cupra Ateca. Його оснастять дволітровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю близько 300 к.с. і семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Передбачається, що кросовер зможе прискорюватися з місця до 100 км / год, приблизно за 6,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook