Автоновини Женева-2018

Lamborghini привезе в Женеву найшвидший відкритий Huracan

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini представить на Женевському автосалоні відкриту версію екстремального суперкара Huracan Performante, яка отримає приставку Spyder в назві. Це випливає з відеоролика, опублікованого на офіційному YouTube-каналі італійської марки.

Lamborghini Huracan Performante з кузовом «купе» дебютував навесні минулого року. Суперкар оснастили істотно модернізованим 5,2-літровим атмосферним мотором, що розвиває 640 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Двохдверка здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 2,9 секунди, а його максимальна швидкість складає 325 кілометрів на годину.

Суперкар вийшов на 40 кг легше базового автомобіля за рахунок додаткового використання композитних матеріалів в конструкції. Крім того, Huracan Performante отримав активні аеродинамічні елементи.

Lamborghini Huracan Performante зміг проїхати «Північну петлю» Нюрбургринга за 6 хвилин і 52,01 секунди, ставши найшвидшим серійним автомобілем німецької траси. У вересні цей рекорд був побитий купе Porsche 911 GT2 RS, яке проїхало 20,6-кілометровий коло за 6 хвилин і 47,3 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook