Автоновини

Volkswagen показав новий хетчбек на різдвяній листівці

Volkswagen показав новий хетчбек на різдвяній листівці
Фото: Volkswagen

Volkswagen анонсував випуск доступного електричного хетчбека, який розташується в лінійці на сходинку нижче за модель ID.3. Зображення такої машини міститься на різдвяній листівці, розісланій автомобільним виданням по всьому світу.

За даними Autocar, проект компактного електрокара, який побудують на спрощеній модульній архітектурі MEB, на даний момент носить назву ID. Entry. Прототип автомобіля повинен дебютувати в середині наступного року, тоді як серійна модель з’явиться в кінці 2021 року або на початку 2022 року.

Автомобіль зможе проїхати без підзарядки від 210 до 240 кілометрів. У Volkswagen відзначили відсутність необхідності у використанні дуже ємного комплекту батарей, так як в середньому маленький міський електрокар в день проїжджає близько 25 кілометрів.

На даний момент Volkswagen вже приступив до виробництва масового електричного хетчбека ID.3, який став однією з головних новинок Франкфуртського автосалону. Слідом за ним німці випустять кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton.

Крім того, не виключена поява електричного позашляховика. Всього до 2025 року Volkswagen планує запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook