Автоновини

Зовнішність оновленого Jaguar F-Type розкрили перед прем’єрою

Зовнішність оновленого Jaguar F-Type розкрили перед прем'єрою

У Instagram опублікували перші офіційні зображення оновленого спорткара Jaguar F-Type. Прем’єра автомобіля відбудеться пізно ввечері в понеділок, 2 грудня (о 22:00 за київським часом).

Судячи з фотографій, від попередника оновлений спорткар можна буде відрізнити завдяки іншому передньому бамперу, збільшеній решітці і більш вузьким світлодіодним головним фарам. Їх незграбна форма зовні зробить автомобіль ближче до седанам XE і XJ.

Фотографій салону поки немає, проте, як очікується, F-Type обзаведеться новим інформаційно-розважальним комплексом зі збільшеним сенсорним дисплеєм, повністю цифровою панеллю приладів, а також селектором трансмісії іншої форми.

Зовнішність оновленого Jaguar F-Type розкрили перед прем'єрою

У моторну гамму оновленого Jaguar F-Type увійдуть нові рядні бензинові наддувні «шістки», які замінять нинішні V6 з механічним нагнітачем. Плюс до всього не виключено, що агрегати будуть працювати за схемою mild hybrid завдяки бортової електромережі.

При цьому в лінійці залишаться колишні «четвірки», а також п’ятилітровий компресорний V8. Нарешті, спорткар може втратити механічні коробки передач, так як дана версія не користується популярністю.

Зовнішність оновленого Jaguar F-Type розкрили перед прем'єрою

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook