Автоновини

Перший кросовер Genesis сфотографували без камуфляжу

Перший кросовер Genesis сфотографували без камуфляжу

У розпорядженні TheKoreanCarBlog виявилися фотографії першого серійного кросовера Genesis, який був відображений без камуфляжу. За неофіційними даними, випуск нового автомобіля розкішного бренду Hyundai вже стартував, проте його публічна прем’єра відбудеться пізніше.

На знімку видно фірмову п’ятигранну масивну решітку радіатора, а також подвійні фари головного світла, що нагадують оптику оновленого флагманського седана G90. Що стосується салону, то автомобіль буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів, а також з обробкою з натуральної шкіри і дерева. Кросовер запропонують як з п’ятьма, так і з сімома посадочними місцями.

За попередньою інформацією, в лінійку двигунів увійде 2,5-літрова «турбочетвірка» потужністю близько 300 кінських сил. Крім того, новинка буде доступна з 3,5-літровим агрегатом V6, що видає 380 кінських сил. Плюс до всього на деяких ринках кросовер запропонують з трилітровим рядним турбодизелем потужністю 278 сил. Автомобіль отримає як модифікацію з заднім приводом, так і версію з чотирма ведучими колесами.

Передбачається, що прем’єра першого серійного кросовера Genesis відбудеться в кінці нинішнього або на початку наступного року. Автомобіль зможе скласти конкуренцію, наприклад, BMW X5 і Mercedes-Benz GLE.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook