Автоновини

Новий Kia Sorento вперше сфотографували без камуфляжу

Новий Kia Sorento вперше сфотографували без камуфляжу
Фото: KoreanCarBlog

У розпорядженні онлайн-видання KoreanCarBlog виявився перший шпигунський знімок нового Kia Sorento, на якому автомобіль відображений без камуфляжу. Передбачається, що прем’єра кросовера відбудеться в кінці нинішнього або на початку наступного року.

Судячи з фотографії, наступний Kia Sorento отримає радіаторну решітку «Посмішка тигра», візуально об’єднану зі складною світлодіодною передньою оптикою, як у седана Optima нового покоління. В цілому Kia піде від округлих форм в бік більш незграбного стилю, ряд елементів для якого запозичать у кросоверів Soul, Seltos і Telluride.

У дусі останнього виконають і салон, де з’явиться великий дисплей мультимедіа, укладений в окремий блок, а також цифрова приладова панель. Інформаційно-розважальний комплекс буде підтримувати інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto.

У список доступного обладнання увійде адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і автоматичного початку руху, активна система дотримання рядності руху, проекційний дисплей, а також бездротова зарядна станція для смартфона.

Моторна гамма в залежності від ринку включить 2,4-літровий атмосферний двигун, дволітрову «турбочетвірку» і 2,2-літровий дизель. Крім того, у кросовера з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою на базі дволітрового бензинового мотора.

Не виключено, що топову версію запропонують з «шісткою», якою оснащується модель Telluride. Йдеться про 3,8-літрову V6, що розвиває 295 к. с. і 355 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook