Автоновини

Bentley випустить надрозкішний кабріолет вартістю 2 млн доларів

Bentley випустить надрозкішний кабріолет вартістю 2 млн доларів

Компанія Bentley розробить для своїх самих статусних клієнтів ексклюзивну модель з відкритим верхом вартістю близько 1,5 млн фунтів стерлінгів (приблизно 2 млн доларів). Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Autocar.

Новий автомобіль створять спільно з фахівцями придворного ательє Mulliner, які застосують в оздобленні інтер’єру інноваційні та рідкісні матеріали. Скажімо, в салоні з’являться елементи з реліктового різнолистного тополю з вкрапленнями міді.

Що стосується зовнішності новинки, то це буде великий автомобіль з кузовом Баркетта. Він отримає ряд стилістичних рішень шестиметрового електричного концепт-кара Bentley EXP 100 GT, який був випущений влітку нинішнього року на честь 100-річного ювілею британської марки.

При цьому новий кабріолет оснастять традиційним бензиновим шестилітровим мотором W12 з двома турбінами, який, наприклад, на нових Flying Spur і Continental GT видає 635 к. с. і 900 Нм крутного моменту. Трансмісія – восьмиступінчастий  «робот» з двома зчепленнями. Передбачається, що кабріолет вийде легше і швидше нового «Конті», який здатний набирати першу “сотню” за 3,7 секунди.

Передбачається, що незабаром Bentley представить концепцію проекту такого автомобіля малої кількості для своїх найбільш значущих клієнтів. За попередніми даними, надрозкішний кабріолет з’явиться в 2021 році, а його тираж обмежать 12 екземплярами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook