Автоновини

JTC: Краще професійне обладнання для СТО

JTC: Краще професійне обладнання для СТО

Компанія «JTC AUTO TOOLS» є офіційним дилером лідера світового ринку професійного інструменту та обладнання для техобслуговування автомобілів всіх існуючих марок тайванської корпорації «JTC», та брендів BMW, VW, AUDI і Daimler-Benz. Каталог фірмового інтернет- магазину https://jtc.com.ua/ налічує кілька тисяч товарних позицій, серед яких кожен цільовий споживач гарантовано знайде все необхідне для обслуговування своєї машини.

Якщо ви вирішили відкрити нову станцію обслуговування автомобілів, або дооснастити існуючу, то основне питання, яке перед вами постає це, де купити обладнання для автосервісу?

Сьогодні на ринку представлена величезна кількість різних виробників інструменту для авторемонту. Відомі європейські бренди конкурують з новими китайськими. Але, компанія JTC дуже добре відома професіоналам, оскільки на міжнародному ринку вона присутня більше трьох десятків років. Максимально широка номенклатура і конкурентоспроможні ціни дозволяють ефективно задовольняти потреби автомобільних концернів з техобслуговування в усьому світі.

Оновлений каталог продукції, представлений «JTC Auto Tools» відображає прагнення виробника максимально відповідати вимогам і потребам азіатського, європейського і американського ринків обслуговування і ремонту машин. Для цієї мети тайванська компанія має науково-технічний підрозділ, який відстежує загальносвітові тенденції розвитку автомобільної будови. Подібний підхід дозволяє йти на крок попереду прогресу, тобто пропонувати споживачам технологічне обладнання та інструменти, за допомогою яких кінцевий споживач зможе надавати високоякісні послуги протягом найближчого десятиліття.

Для успішної роботи автоцентру потрібно досить багато різних пристосувань, починаючи від автомобільного підйомника закінчуючи простим набором гайкових ключів і знімачів. Нерідко покупець сам до кінця не знає, що йому необхідно і які вимоги висувати до виробів. Ціна на схожі за характеристиками пристрої може значно відрізнятися, і тут слід уважно вивчити ринок і купити саме професійний інструмент, але ще й не переплатити при цьому.

Щоб не заплутатися в різноманітті товару, і вибрати сучасне обладнання для автосервісу, рекомендуємо звернутися до фахівців в магазині jtc.com.ua. Які допоможуть скласти список необхідних механізмів і пристосувань, і надати всі необхідні рекомендації по установці.

Інтернет-магазин «JTC AUTO TOOLS» пропонує наступне професійне обладнання для автосервісу:

  • Шиномонтажні верстати;
  • Ручні інструменти;
  • Обладнання для ремонту маточин і стійок;
  • Обладнання для рульових і кульових шарнірів та ремонту гальмівної системи і багато іншого.

Основними перевагами партнерства з компанією «JTC AUTO TOOLS» є:

  1. гнучка маркетингова стратегія – облік можливостей покупців і продаж обладнання за вигідними цінами;
  2. висока якість за прийнятну вартість запропонованої продукції;
  3. високиий інтелектуальниий потенціал фахівців і використання інноваційних технологій;
  4. хороше розуміння інтересів клієнтів – дозволяє постачати шиномонтажне, гідравлічне та інше обладнання з оптимальним поєднанням експлуатаційно-технічних параметрів;
  5. високий рівень супутнього обслуговування – передбачає індивідуальний підхід до кожного замовника, забезпечує оперативну обробку замовлень і передбачає постійний зворотній зв’язок з клієнтами.
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook