Автоновини

Mercedes представив найпотужнішу версію флагманського кросовера GLS

Mercedes представив найпотужнішу версію флагманського кросовера GLS
Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила топову AMG-модифікацію флагманського кросовера GLS нового покоління – з індексом 63. Автомобіль вийшов могутніше і швидше попередника.

Mercedes-AMG GLS 63 оснастили чотирилітровим твін-турбомотором V8, що розвиває 612 к. с. і 850 Нм крутного моменту, що на 27 сил і 90 Нм більше віддачі 5,5-літрової “вісімки” попередника. Трансмісія – 9-ступінчастий “автомат” 4MATIC +.

Силова установка працює по гібридній системі EQ Boost, яка за допомогою 48-вольтової бортової мережі і стартер-генератора забезпечує додаткові 22 сили і 250 Нм для більш різкого розгону. Кросовер здатний набирати першу “сотню” за 4,2 с – на 0,4 с швидше попередника. Максимальна швидкість обмежена 250 км / г, однак за доплату електронний «нашийник» перенесуть на позначку 280 км на годину.

У базове оснащення великого семимісного кросовера входить адаптивна пневматична підвіска, система запобігання кренів кузова з активними стабілізаторами поперечної стійкості, а також інформаційно-розважальний комплекс MBUX, де 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа об’єднаний з повністю цифровою панеллю приладів тієї ж діагоналі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook