Автоновини

Hyundai привіз в Лос-Анджелес передвісника нового Tucson

Hyundai привіз в Лос-Анджелес передвісника нового Tucson
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила концептуальний кросовер Vision T, який може дати уявлення про модель Tucson наступного покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Довжина концепт-кара склала 4610 мм, ширина – 1938 мм, висота – 1704 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2804 міліметрів. Зовнішність автомобіля виконали відповідно до нової дизайнерської філософії марки під назвою Sensuous Sportiness ( «Емоційна спортивність»). Вперше цей напрямок продемонстрували на седані Sonata восьмого покоління.

В кросовері використовували рішення у вигляді «захованої оптики» – завдяки додатковим світлодіодним елементам фари головного світла візуально об’єднані з гратами радіатора. Плюс до всього в решітці радіатора використовували активні поворотні елементи, які покликані сприяти додатковому охолодженню агрегатів і покращувати аеродинамічні показники.

Hyundai Vision T оснащений гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, проте подробиць про неї немає.

Що стосується Hyundai Tucson наступного покоління, то кросовер повинен дебютувати в наступному році. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде новий 2,5-літровий бензиновий двигун сімейства Theta3, який буде доступний в двох модифікаціях: з наддувом і без. Мотор працюватиме в парі з восьмиступінчастим «автоматом». Плюс до всього кросовер запропонують з колишньою 1,6-літровою “турбочетвіркою».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook