Автоновини

Maserati вивів на тести загадковий спорктар

Maserati вивів на тести загадковий спорктар
Фото: Maserati

Компанія Maserati опублікувала фотографію прототипу невідомого спорткара, прем’єра якого відбудеться навесні наступного року. Автомобіль оснастять абсолютно новим мотором власної розробки.

Судячи по знімку, Maserati обкатує так званий «мул» – вузли та агрегати новинки заховані під кузовом, який сильно нагадує збільшену версію купе Alfa Romeo 4C. Передбачається, що новий «100-відсотковий двигун від Maserati» замінить нинішню «вісімку» Ferrari, якою оснащуються нинішні автомобілі марки.

Не виключено, що новий спорткар отримає назву Alfieri, а його зовнішність виконають в дусі однойменного концепт-кара, показаного в 2014 році. Серійний автомобіль, побудований на легкому алюмінієвому модульному шасі, буде пропонуватися як зі стандартними двигунами внутрішнього згоряння, так і з гібридною і повністю електричною силовою установкою.

У компанії відзначили, що гібрид вийде всього на 175 кг важче автомобіля з класичним ДВЗ. Maserati Alfieri отримає систему повного приводу, а також активну систему динамічного розподілу тяги.

Раніше повідомлялося, що Maserati до 2023 року виведе на ринок не менше п’яти нових моделей. Крім Alfieri, італійці розроблять компактний кросовер, який стане на сходинку нижче Levante і буде покликаний поборотися за покупців з BMW X3, Audi Q5, Jaguar F-Pace і Porsche Macan.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook