Автоновини

Alfa Romeo Giulia і Stelvio оновилися і отримали поліпшені мультимедіа

Alfa Romeo Giulia і Stelvio оновилися і отримали поліпшені мультимедіа

Компанія Alfa Romeo представила оновлений седан Giulia і кросовер Stelvio, прем’єра яких відбудеться в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Автомобілі отримали незначні зміни в екстер’єрі та салоні, вдосконалений мультимедійний комплекс, а також нові електронні допоміжні системи.

Для автомобілів стали доступні нові кольори кузова, а також декоративні елементи оздоблення з карбону. Що стосується салону, то в базову комплектацію увійшла нова мультимедійна система зі стандартним центральним 8,8-дюймовим тачскріном з поліпшеною графікою, а також вдосконалений семидюймовий TFT-дисплей, розташований між циферблатами приладів.

Крім того, седан і кросовер отримали новий селектор коробки передач, в основі якого з’явився італійський прапор, а також збільшені підстаканники.

Alfa Romeo Giulia і Stelvio оновилися і отримали поліпшені мультимедіа

Новинки отримали комплекс електронних «помічників», який відповідає автопілоту другого рівня. Для автомобілів доступний адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, функція стеження за «мертвими» зонами, а також асистент руху в пробці і система стеження за ступенем втоми водія.

Лінійка агрегатів залишилася колишньою. Alfa Romeo Giulia і Stelvio доступні в США з дволітровою наддувною «четвіркою», яка видає 280 кінських сил. Топові версії під назвою Quadrifoglio укомплектовані 510-потужним твін-турбо V6 робочим об’ємом 2,9 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook