Автоновини

З’явилася перша фотографія нової BMW M3

З'явилася перша фотографія нової BMW M3
Фото: Evolve Motors

В інтернеті з’явився перший знімок «зарядженого» седана BMW M3 наступного покоління, який сфотографували без камуфляжу. Фотографію опублікували на Facebook-сторінці британської компанії Evolve Motors, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів баварської марки.

Судячи по знімку, основними відмінностями від стандартного седана 3-Series нового покоління стануть розширені колісні арки, невеликий спойлер на кришці багажника, чотири випускних патрубки, а також чорні пластикові елементи.

За попередніми даними, нову M3 оснастять істотно допрацьованим трилітровим рядним шестициліндровим мотором з двома турбінами, який буде доступний в декількох рівнях форсування. Початковий варіант буде розвивати 480 к. с., тоді як флагманська версія Competition отримає двигун потужністю 510 кінських сил.

Не виключено, що в моторі застосують систему вприскування води у впускний колектор, як на купе M4 GT, яка дозволить поліпшити процес згоряння палива і збільшити економічність.

Вперше в своїй історії BMW M3 оснастять системою повного приводу, яку запозичать у новій M5. При цьому електроніка зможе передавати тягу виключно на задні колеса, щоб водій, наприклад, міг пускати автомобіль в керований занос.

На даний момент найпотужнішою і найшвидшою дорожньої версією M3 є модель під індексом CS. Седан комплектується доопрацьованою трилітровою «шісткою» твін-турбо, що розвиває 460 к. с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Такий автомобіль набирає першу “сотню” за 3,9 с., а його максимальна швидкість складає 280 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook