Автоновини

Bentley продав перші гібриди в своїй історії

Bentley продав перші гібриди в своїй історії
Фото: Bentley

Компанія Bentley оголосила про початок поставок своєї першої гібридної моделі – кросовера Bentayga з бензоелектричною силовою установкою. У Європі ціни на автомобіль починаються від 141,1 тис. євро.

Гібридна модифікація Bentley Bentayga була представлена ??в березні 2018 року на Женевському автосалоні. До складу силової установки кросовера увійшов наддувний трилітровий 340- потужний агрегат V6, створений на базі 2,9-літрового мотора, використовуваного на Porsche Panamera E-Hybrid. Двигун внутрішнього згоряння працює в парі з електромотором, разом з яким вони видають сумарні 450 кінських сил і 750 Нм крутного моменту.

Гібридний кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 5,5 с, а його максимальна швидкість склала 254 км на годину. Виключно на електричній тязі автомобіль може проїхати 39 км, а в комбінованому режимі запас ходу дорівнює 747 кілометрам.

У британській компанії відзначили, що запуск в серію такого автомобіля – це «важливий крок». До 2023 року всі моделі бренду матимуть модифікації з електрифікованими силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook