Автоновини

Tesla обладнала власну електрозаправку на Нюрбургринзі

Tesla обладнала власну електрозаправку на Нюрбургринзі
Фото: Tesla

Компанія Tesla Motors встановила на трасі Нюрбургринг у Німеччині власну фірмову зарядну станцію Supercharger. Електрозаправку використовуватимуть для поповнення енергії тестових прототипів нових модифікацій електрокарів, активні випробування яких зараз проводять на “Північній петлі”.

«Ми обладнали заправку Supercharger на Нюрбургринзі. Тепер можна відчувати себе як вдома, чи не так?», – написано в офіційному твіттері« Тесли ». У компанії відзначили, що зарядну станцію встановили на постійній основі і не приберуть після закінчення випробувань.

Раніше повідомлялося, що Tesla обкатує на Нюрбургринзі кілька тестових автомобілів. У їх числі вдосконалений прототип Model S з перенастроєним шасі, а також електрокар з модернізованою трансмісією і трьома електромоторами. Нарешті, американці готуються до випуску семимістної модифікації Model S.

Крім того, Tesla готується показати найкращий час на німецькій трасі серед чотирьохдверних електрокарів і відняти рекорд у Porsche Taycan. Керівник «Тесли» Ілон Маск оголосив про намір встановити рекорд «Північної петлі» після того, як «Тайкан» пройшов 20,6-кілометрову «Північну петлю» за 7 хвилин і 42 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook