Автоновини

Bugatti випустить найдорожчий в світі кросовер

Bugatti випустить найдорожчий в світі кросовер
Фото: Carmagazine

Керівництво компанії Bugatti розглядає проект розробки абсолютно нової моделі, яка за своєю концепцією буде ближче до кросоверу, ніж до традиційного суперкару. Як розповів виданню Car глава французької марки Стефан Вінкельман, новинка стане найдорожчим автомобілем в сегменті SUV.

Раніше в Bugatti не раз заявляли, що копання ніколи не буде випускати позашляховик. Однак Вінкельман зазначив, що це зовсім не означає відмову від розробки нового автомобіля з високою посадковою позицією і більш містким салоном.

За попередніми даними, Bugatti створить дводверний SUV, який виявиться менш габаритним і набагато більш легким, ніж, наприклад, Lamborghini Urus. Автомобіль оснастять гібридною силовою установкою з віддачею близько однієї тисячі кінських сил. Вартість новинки складе близько одного мільйона доларів.

«Наш новий автомобіль буде найкращим і найдорожчим в своєму сегменті. Але при цьому він не стане найбільш екстремальних і дорогим Bugatti. На вершині завжди залишиться суперкар Choron», – пояснив Вінкельман.

При цьому раніше повідомлялося, що перший кросовер Bugatti отримає повністю електричну силову установку потужність 1900 к.с., розроблену спільно з хорватською фірмою Rimac. Крім того, в проекті повинні прийняти фахівці німецької інжинірингової компанії Edag.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook