Автоновини Військова техніка

Новий військовий КрАЗ дасть фору Уралу

Новий військовий КрАЗ дасть фору Уралу

ПрАТ «АвтоКрАЗ» спільно з ДП «45-й експериментальний механічний завод» виготовили автопаливозаправник (АПЗ-6,5-5233) ємністю 6,5 м3 на автомобільному шасі КрАЗ-5233НЕ. Ця модель стане альтернативою «старим» 5-кубовим автопаливозаправникам на базі Уралу.

Експериментальний автопаливозаправник проходить державні випробування. Їх перший етап відбувся у Вінниці, на базі ДП «45 ЕМЗ». Зараз йде другий етап – перевірка цієї техніки на «КрАЗі». Зокрема, заводські випробувачі «ревізують» показники швидкості, шуму, задимленості зразка.

Новий військовий КрАЗ дасть фору Уралу

По завершенню державних випробувань АТЗ-6,5-5233 відправиться на заключний етап перевірки в одну з військових частин, де буде проходити його експлуатація в польових умовах.




Автотопливозаправник АПЗ-6,5-5233 призначений для транспортування пального дорогами всіх категорій і по бездоріжжю, механізованої заправки фільтрованим пальним автомобільної та бронетанкової техніки ЗСУ з урахуванням кількості виданого палива, а також короткочасного його зберігання.

Новий військовий КрАЗ дасть фору Уралу

Конструкція спеціального обладнання автопаливозаправника забезпечує виконання наступних технологічних операцій: наповнення цистерни своїм насосом, стороннім насосом верхніми і нижніми способами; видачу фільтрованого палива з цистерни для заправки техніки з одночасним вимірюванням виданого обсягу; злив палива з цистерни, минаючи фільтр і лічильник; перекачування палива з одного резервуара в інший, минаючи цистерну; злив палива з цистерни самопливом; відкачування палива з роздавального і напірного рукавів.

Автомобільне шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4х4 підвищеної прохідності призначений для монтажу обладнання спеціального і промислового призначення. Комплектація шасі – стандартна: 380-потужний двигун, 9-ступінчаста механічна КСП з однодисковим сухим зчепленням. Рульовий механізм – механічний, з гідропідсилювачем.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook