Автоновини

Mercedes-Benz відродив автомобіль 1900 року

Mercedes-Benz відродив автомобіль 1900 року
Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz представив незвичайний концепт під назвою Vision Mercedes Simplex. Прототип розроблений в ретро стилі і буде показаний публіці на виставці Design Essentials 2019, яка пройде у французькій Ніцці. Дизайн машини повторює модель Mercedes 35 PS 1900 року.

«Тільки такий бренд як Mercedes-Benz, здатний на симбіоз історії та майбутнього. Концепт Vision Mercedes Simplex символізує собою справжню трансформацію розкоші нашої марки», – розповів головний дизайнер німецького бренду Гордій Вагенер.

Концепт отримав чотири великих колеса, дисплей замість решітки радіатора, а місце багажника зайняла шкіряна сумка. У машини відсутня лобове скло, в свою чергу, приладова панель з аналоговим годинником являє собою віртуальний екран, на який виводяться всі необхідні для водія дані. Технічні характеристики Vision Mercedes Simplex не називаються. Мається на увазі, що прототип оснащується електричною силовою установкою.

Оригінальний Mercedes 35 PS був створений між 1900 і 1901 роками на замовлення відомого підприємця і консула Австро-Угорщини Еміля Еллінека. Автомобіль став однією з найбільш ранніх машин з бензиновим двигуном в історії. Модель оснащувалася мотором з віддачею 35 кінських сил. Максимальна швидкість Mercedes 35 PS могла досягати 75 км на годину.

Ще один прототип компанія Mercedes продемонструвала на автосалоні у Франкфурті. На мотор-шоу німці показали концепт розкішного електричного седана Vision EQS. Серійна версія новинки, яка зможе конкурувати з Tesla Model S, Audi e-tron GT і наступним Jaguar XJ, дебютує в 2021 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook