Автоновини

Audi анонсувала прем’єру нового компактного електрокросовера

Audi анонсувала прем'єру нового компактного електрокросовера
Фото: Motor1

На автосалоні у Франкфурті Audi продемонструвала передсерійний зразок свого нового компактного кросовера з електричною силовою установкою під назвою e-tron Sportback.

На мотор-шоу представники німецького бренду пояснили, що прем’єра товарної версії автомобіля відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі, який відкриється 19 листопада. «Зелений» вседорожник за своїми габаритами займе місце між нинішніми моделями Q2 і Q3.

Концепт майбутнього електрокара побудований на платформі MLB. Передбачається, що новинка стане найбільш продаваним автомобілем у електричної лінійці Audi. За даними видання Motor1, потужність кросовера складе 408 кінських сил, e-tron Sportback отримає два електромотори, систему повного приводу quattro і акумуляторну батарею ємністю 95 кіловат-годин. Запас ходу у машини перевищить 400 кілометрів.

Крім цього машина може отримати спортивну модифікацію. Такий автомобіль отримає приставку S в назві і буде приводитися в рух трьома електромоторами. Фотошпигуни не так давно вже змогли відобразити новинку під час тестів на «Нюрбургринзі».

Audi анонсувала прем'єру нового компактного електрокросовера

На даний момент компанія з Інгольштадта серійно випускає електричний кросовер e-tron. Два двигуна в сумі видають 408 к. с., що дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до першої «сотні» за 5,5 секунди. Комплект акумуляторів на 95 кВт · год дозволяє проїхати без підзарядки до 400 кілометрів.

Крім того, Audi тестує «заряджену» версію кросовера. За попередніми даними, новинка буде називатися e-tron Quattro S. Замість стандартних двох двигунів новинка отримає три електромотори, які в сумі здатні видавати до 650 кінських сил. При цьому, як очікується, інженери знизять сумарну віддачу двигунів до 500-550 сил, щоб зберегти прийнятний запас ходу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook