Автоновини

Відео: Tesla готується відібрати в Porsche Taycan рекорд «Нюрбургринга»

Відео: Tesla готується відібрати в Porsche Taycan рекорд «Нюрбургринга»

В інтернеті з’явилося нове відео тренувального заїзду Tesla Model S на “Північній петлі” «Нюрбургринга». Автомобіль спробує показати найкращий час на німецькій трасі серед чотирьохдверних електрокарів і відняти рекорд у Porsche Taycan.

За неофіційними даними, Tesla тестує на “Північній петлі” вдосконалений прототип Model S з перенастроєним шасі, модернізованою трансмісією і трьома електромоторами. Крім того, глава компанії Ілон Маск заявив, що автомобіль має семимісний салон. Спроби рекордного заїзду призначені на 21 і 25 вересня.

Керівник «Тесли» оголосив про намір встановити рекорд «Північної петлі» серед чотирьохдверних електрокарів після того, як кращий час в цій категорії показав недавно представлений Porsche Taycan. Німецький електромобіль пройшов 20,6-кілометрову трасу за 7 хвилин і 42 секунди.

Taycan був представлений 4 вересня на спеціальних заходах, що відбулися в Канаді, Німеччині та Китаї. Новинку укомплектували двома електромоторами (на передній і задній осі), які забезпечують повний привід і поєднуються зі спеціальною двохдіапазонною коробкою передач. На момент запуску Porsche Taycan представлений в двох топових модифікаціях – Turbo і Turbo S. Агрегати останньої при активації функції швидкого старту Launch Control в режимі Overboost видають 761 кінську силу (560 кіловат).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook