Автоновини Франкфурт-2019

Новий ліфтбек Audi RS7 Sportback отримав 600-потужний мотор

Новий ліфтбек Audi RS7 Sportback отримав 600-потужний мотор
Фото: Audi

Компанія Audi представила на домашньому автосалоні у Франкфурті ліфтбек Audi RS7 Sportback другого покоління. Продажі автомобіля в Європі стартують на початку наступного року.

Новинка побудована на базі A7 Sportback і технічно повторює модель RS6 Avant. Ліфтбек отримав чотирьохлітровий бензиновий мотор V8 з двома турбінами, що працює разом зі стартер-генератором і 48-вольтовою бортовою електросистемою за схемою «м’який гібрид».

Потужність двигуна становить 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту – це на 40 сил і 100 Нм більше віддачі двигуна моделі попереднього покоління. Мотор поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою постійного повного приводу Quattro. Розгін до «сотні» у нового Audi RS7 Sportback займає всього 3,6 секунди. Максимальна швидкість – понад 300 км / год при використанні додаткового пакету Dynamic Plus. Також автомобіль оснащується спеціально налаштованою пневматичною підвіскою, спортивним диференціалом на задній осі і посиленими гальмівними механізмами. Водієві доступні два екстремальних режимів їзди: RS1 і RS2, які можна активувати за допомогою натискання спеціальної кнопки.

Ліфтбек отримав кардинальні зміни в порівнянні з A7. З «громадянською» версією новинку ріднить тільки капот, двері і дах. В ширину автомобіль виріс на 42 мм (до 1950 міліметрів). Дорожній просвіт новинки на 20 мм нижче, ніж у стандартної Audi A7. Audi RS7 Sportback отримав збільшені колісні арки, перероблену решітку радіатора Audi Sport чорного кольору, великі повітрозабірники, спортивні бампери, дифузор, світлодіодну оптику і висувний спойлер, який активується на швидкості в 100 км на годину. На вибір клієнтам запропонують 21- або 22-дюймові колісні диски. Також за доплату доступні електронно-керовані амортизатори Dynamic Ride Control.

Вперше машина пропонується в п’ятимісній версії крім звичайної чотиримісної модифікації. Машина оснащується спортивними сидіннями, цифровою панеллю приладів і декількома дисплеями. Кількість аналогових кнопок в машині зведено до мінімуму.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook