Автоновини Франкфурт-2019

Hyundai показала дизайн майбутніх електрокарів на ретро-концепті

Hyundai показала дизайн майбутніх електрокарів на ретро-концепті
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила на Франкфуртському автосалоні концептуальний електрокар 45 EV, покликаний дати уявлення про майбутні серійні «зелени» автомобілі. При цьому сам прототип також дає відсилання до перших самостійних моделей південнокорейської марки.

Так, назва концепт-кара покликана нагадати про експериментальну модель Hyundai Pony Coupe Concept, що з’явилася в 1974 році – 45 років тому. Крім того, індекс «45» говорить про края кузова з 45-градусними кутами.

В основі автомобіля лежить легкий монокок, виконаний в стилі літаків 1920-х років. У машини відсутня центральна стійка, а задні двері відкриваються проти напрямку руху заради зручності посадки і висадки пасажирів.

У Hyundai характеризують концепт-кар 45 EV в якості «символічної точки відліку в розвитку дизайну майбутніх електромобілів марки». Нарешті, експериментальна машина буде покликана продемонструвати розвиток фірмового стилістичного напряму Sensuous Sportiness – «Емоційна спортивність».

Що стосується салону, то дизайнери виконали його в мінімалістичному стилі, так як новинка отримала систему автоматичного управління. В оформленні інтер’єру використали натуральне дерево, тканину і шкіру. У компанії відзначили, що контроль мультимедіа можна здійснювати за допомогою «проекційного інтерфейсу».

Раніше повідомлялося, що до 2025 року Hyundai Motor Group планує випустити 44 «зелені» моделі, 23 з яких отримають повністю електричні силові установки. При цьому такі автомобілі можна буде налаштовувати за допомогою спеціального додатку на мобільному гаджеті.

Нова система дозволить власнику контролювати і вносити зміни в сім основних робочих характеристик автомобіля. Наприклад, водій зможе збільшити максимальний крутний момент агрегату, регулювати інтенсивність прискорення і уповільнення, змінювати рівень рекуперації енергії при гальмуванні, а також задавати значення максимальної швидкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook