Автоновини Франкфурт-2019

Hyundai «підігрів» крихітний хетчбек i10

Hyundai «підігрів» крихітний хетчбек i10
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила спортивну версію N Line для моделі i10. Це вже четвертий автомобіль в новій лінійці. До цього стало відомо, що подібні модифікації отримають хетчбек i30, фастбек i30 і кросовер Tuscon.

Hyundai i10 N Line отримав літровий трициліндровий мотор потужністю 99 к. с. і став таким чином найпотужнішою версією на ринку. Зовні від звичайної N Line відрізняється іншими бамперами, решіткою радіатора, світлодіодними ходовими вогнями і ексклюзивними 16-дюймовими колісними дисками. Крім того, автомобіль отримав накладки на педалі, інші сидіння, кермо і ручку КПП з емблемою N.

Третє покоління i10 розраховане на молодшу аудиторію, ніж раніше. Машина стала на 20 мм ширше і 20 мм нижче попередника. Колісна база компакткара збільшилася на 40 мм, хоча довжина стала більше на 5 міліметрів. Корейці обіцяють, що у задніх пасажирів стало більше місця для ніг, при цьому обсяг багажника в 252 л – кращий показник в класі.ї

Hyundai «підігрів» крихітний хетчбек i10

Усередині новинка практично нічим не відрізняється від усіх нових моделей бренду. Вона отримала всі ті ж системи, включаючи 8-дюймовий тачскрін дисплей, підтримку Android Auto і Apple CarPlay, бездротову зарядку для смартфона і задню камеру, яка, втім, доступна тільки опціонально.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook