Автоновини

Електричний пікап Tesla дебютує в листопаді

Електричний пікап Tesla дебютує в листопаді
Фото: Tesla

Компанія Tesla Motors «з великою часткою ймовірності» представить перший у своїй історії електричний пікап в листопаді 2019 року. Про це в своєму твіттері написав керівник автовиробника Ілон Маск.

Як повідомлялося раніше, це буде великий пікап з подвійною кабіною, де зможуть розміститися до шести чоловік. Без підзарядки батарей новинка зможе проїхати приблизно від 650 до 800 кілометрів. Що стосується дизайну, то, за словами Маска, це буде футуристична машина з всесвіту фільму «Той, що біжить по лезу».

У стандартній модифікації пікап укомплектують двома електричними двигунами з «неймовірним обертовим моментом», які будуть передавати тягу на всі колеса. Плюс до всього автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично вносить оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження».

Крім того, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтоматичного управління Autopilot, а також з системою кругового огляду. У червні повідомлялося, що серійний автомобіль буде коштувати не більше 50 тис. доларів, що зробить новинку однією з найдоступніших в своєму класі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook