Автоновини

Цифрова приборка і передові технології: все про новий Kia Mohave

Цифрова приборка і передові технології: все про новий Kia Mohave
Фото: Kia

У Мережі розсекретили салон великого позашляховика Kia Mohave нового покоління. Судячи із зображень, опублікованими Motor1, автомобіль отримає повністю цифрову приладову панель діагоналлю 12,3 дюйма і великий екран мультимедійної системи в передній панелі.

Також на знімках можна побачити відділення для бездротової зарядки смартфонів. Крім того, всередині з’явився новий селектор вибору режимів руху: Comfort, Eco, Sport, Sand, Mud і Snow.

Двоколірний салон новинки отримає обробку бежевою шкірою, чорним пластиком і вставками під дерево. Передні крісла Kia Mohave оснащені підігрівом і вентиляцією. Крісла другого і третього ряду можуть складатися за допомогою натискання спеціальної кнопки. В цілому салон Mohave нагадує флагманський седан Kia K900 нового покоління.

Габаритна довжина позашляховика становить 4930 мм, ширина – 1920 мм, а висота – 1790 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2895 міліметрів. На момент старту продажів Mohave буде доступний з єдиним трилітровим турбодизелем V6, що розвиває 260 к. с. і 560 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу з електронним управлінням. Рульове управління виконано за схемою R-MDPS – з розташуванням електромотора підсилювача на рульовій рейці.

У список електронних «помічників» увійшла система запобігання фронтальних зіткнень, функція дотримання рядності руху, система контролю «сліпих» зон, адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і відновлення руху, а також функції стеження за втомою водія і допомоги при виїзді з парковки заднім ходом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook