Автоновини Військова техніка

Заміна російських УАЗ-469: Українські збройні сили отримають нові пікапи

Заміна російських УАЗ-469: Українські збройні сили отримають нові пікапи

Пікапи «Богдан-2351» будуть поставлені в ЗСУ в ході виконання держоборонзамовлення – збірка відповідної партії стартувала днями в Черкасах.

Черкаський автоскладальний завод приступив до виконання держоборонзамовлення з постачання нових автомобілів в ЗСУ. В даному випадку – це пікапи Богдан-2351.

Відзначимо, що ці пікапи в ході дослідної експлуатації в районах проведення Операції об’єднаних сил навчили різним військовим «професіями». Зокрема вони використовуються в складі супроводу патрулів СММ ОБСЄ, а також як автомобільна база для комплексу контрбатарейної боротьби AN / TPQ-49.




Також позашляховик отримав застосування в артилерійських і протитанкових підрозділах, що підвищує їх мобільність.

Нагадаємо, що «Богдан-2351» побудований на шасі пікапів Great Wall Winglе 5. Спеціально для наших умов машина отримала посилену ходову частину і рульове управління.

У рух пікап призводить 143-потужний турбодизель GW4D20. Машина комплектується потужною сталевою решіткою – т. зв. «Кенгурятником» спереду і широким сталевим бампером ззаду. Про кількість зібраних машин Богдан-2 351 для держоборонзамовлення не повідомляється.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook