Автоновини

Оновлений Hyundai Solaris отримав цифрову приладову панель

Оновлений Hyundai Solaris отримав цифрову приладову панель

Компанія Hyundai представила на автосалоні в китайському Ченду істотно оновлений компактний седан Verna, який в Україні відомий під назвою Solaris. Модель залишилася без колишнього атмосферного мотора об’ємом 1,6 л і отримала повністю цифрову приладову панель.

Седан обзавівся повністю зміненою передньою частиною кузова з тривимірною трапецієподібною решіткою радіатора, збільшеними світлодіодними фарами і іншими блоками противотуманок. Ззаду з’явилися завужені ліхтарі, візуально об’єднані червоним елементом.

Що стосується салону, то головною зміною стало впровадження повністю цифрової приладової панелі. Крім того, з’явився новий тачскрін мультимедіа, укладений в окремий корпус, а на центральному тунелі обладнали майданчик з системою бездротової зарядки для смартфона.

Китайський седан залишився без колишнього двигуна об’ємом 1,6 літра. Єдиним доступним агрегатом залишився 1,4-літровий 100-потужний мотор, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою, або «автоматом» аналогічного діапазону.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook