Автоновини

Volkswagen показав силует нового купе-кроссовера

Volkswagen показав силует нового купе-кроссовера
Фото: Volkswagen

Volkswagen показав тизер нового компактного кросовера з купеобразним силуетом кузова. За попередніми даними, автомобіль отримає назву T-Sport і спочатку з’явиться в продажу в країнах Південної Америки.

У компанії кросовер називають «новим міським купе». В основу моделі ляже модульна платформа MQB-А0, на якій базується хетчбек Polo нового покоління. Довжина автомобіля не перевищить чотирьох метрів при колісній базі 2560 міліметрів.

За попередніми даними, Volkswagen T-Sport, який розташується на одну сходинку нижче за модель T-Cross, отримає трициліндровий бензиновий турбомотор робочим об’ємом 1 літр і потужністю 115 кінських сил. Крім того, буде доступний 1,6-літровий атмосферний агрегат потужністю близько 120 кінських сил. Мотори зможуть працювати в парі з п’ятиступінчастою механікою або з шестидіапазонним «автоматом».

У Бразилії Volkswagen T-Sport з’явиться в продажу в травні 2020 року. Не виключено, що згодом новинка добереться і до Європи, де її будуть випускати на підприємстві в іспанській Наваррі на одній лінії з хетчбеком Polo, який користується високою популярністю.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook