Автоновини

Кросовер на базі Kia Ceed стане гібридом

Кросовер на базі Kia Ceed стане гібридом
Фото: Motor1

Компанія Kia розпочала дорожні випробування нової версії кросовера XCeed – з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

Згідно з представленими даними, Kia XCeed PHEV отримає ті ж агрегати, що і відповідна модифікація моделі Niro. Йдеться про 1,6-літровий бензиновий двигун, що працює разом з електромотором і шестиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. В сумі агрегати видають 141 кінську силу.

Передбачається, що гібридна версія кросовера Kia XCeed дебютує навесні наступного року на Женевському автосалоні. Випуск автомобіля налагодять на підприємстві в Словаччині.

Нагадаємо, стандартний Kia XCeed був представлений в червні 2019 року. Від інших представників нинішнього сімейства Kia Ceed новинка відрізняється зовсім іншою передньою частиною кузова із зміненими головними фарами, решіткою радіатора іншої форми, а також іншим бампером.

Kia XCeed розділив моторну гамму двигунів зі звичайним хетчбеком, в лінійку якого в Європі входить наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1 літр і потужністю 120 к. с., а також наддувна 1,4-літрова «четвірка», що видає 140 кінських сил. Крім того, доступний наддувний агрегат об’ємом 1,6 л від Ceed GT і ProCeed GT, який розвиває 204 сили і 265 Нм крутного моменту.

Що стосується дизелів, то серед них 1,6-літрові мотори потужністю 115 сил (280 Нм) і 136 сил (320 Нм). Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями. Привід – виключно на передні колеса.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook