Автоновини Франкфурт-2019

Land Rover анонсував прем’єру нового Defender

Land Rover анонсував прем'єру нового Defender
Фото: Land Rover

Компанія Land Rover опублікувала перше тизерне зображення позашляховика Defender наступного покоління. Як повідомляє прес-служба компанії, прем’єра автомобіля відбудеться 10 вересня на автосалоні у Франкфурті. Пряма трансляція глобального дебюту позашляховика буде вестися для всього світу з 10:50.

На самому тизерному знімку показана передня частина майбутнього Defender. До цього закамуфльовані тестові прототипи вже не раз можна було спостерігати на офіційних відеороликах або шпигунських фотографіях. Новий Defender збереже незграбну форму кузова, а також отримає деякі риси, що ріднять його з прототипом DC100, який був представлений в 2011 році. Як і раніше, позашляховик отримає як трьох-, так і п’ятидверну модифікації.

В основу новинки ляже алюмінієвий монокок, який вже використовується на нових Range Rover, Range Rover Sport та Discovery. На автомобілі застосують особливі настройки системи повного приводу, а також фірмової системи допомоги при русі по бездоріжжю Terrain Response. Новинка позбудеться двигунів V8 – в лінійку агрегатів увійдуть бензинові і дизельні мотори з чотирма і шістьма циліндрами. Двигуни будуть працювати в парі з автоматичною коробкою передач.

На даний момент інженери провели більше 45 тис. індивідуальних тестів прототипів Land Rover Defender, а машини в цілому пройшли понад 1,2 млн кілометрів. Позашляховики побували в африканській Кенії, їздили по Скелястих горах в Колорадо на висоті понад 3 тис. м над рівнем моря, тестувалися в пустелі ОАЕ, а також випробовувалися за полярним колом. Температури варіювалися від мінус 40 до плюс 50 градусів за Цельсієм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook