Автоновини

BMW X5 захистили від пострілів з Калашникова

BMW X5 захистили від пострілів з Калашникова
Фото: BMW

Компанія BMW представила броньовану версію кросовера X5 під назвою VR6 Protection. Ступінь захисту автомобіля відповідає стандарту VR6 – машина здатна витримати постріли зброї під патрон 7,62 x 39 мм, який використовується, наприклад, в модифікації автомата Калашникова (АК-47, АКМ).

Крім того, конструкція кросовера може захистити водія і пасажирів від вибухового пристрою до 15 кг в тротиловому еквіваленті, задіяного на відстані до чотирьох метрів. Для досягнення цього рівня захисту в двері, боковини, дах і перегородку моторного відсіку автомобіля встановили спеціальні панелі з високоміцної сталі.

Спонсор новини: Офіційний імпортер BMW в Україні АВТ Баварія Київ – https://bmw-kyiv.com.ua/ru/all-models. Це автомобілі BMW в базових і пакетних комплектаціях, вигідні умови, актуальні пропозиції, кваліфіковані фахівці, можливість запису на тест-драйв.
Крім того, на BMW X5 VR6 Protection використовували спеціальні 30-міліметрові скла, що витримують атаку «холодної зброї будь-якого виду». Шасі і багажне відділення посилено за допомогою особливих алюмінієвих елементів.

Плюс до всього кросовер укомплектований 20-дюймовими колесами з покришками з посиленими боковинами, завдяки яким автомобіль зможе залишатися на ходу навіть після повної втрати тиску в шинах. Серед іншого оснащення – самозатягуємий паливний бак, система гучного зв’язку і проблискові маячки.

BMW X5 VR6 Protection оснащений 4,4-літровим бензиновим двигуном з двома турбінами, що розвиває 530 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Броньований кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,9 с, а його максимальна швидкість склала 210 км на годину.

Також нещодавно, компанія BMW офіційно представила купе-кросовер BMW X6 третього покоління. Автомобіль став більше свого попередника. Довжина нового X6 становить 4935 мм, ширина – 2004 мм, а висота – +1696 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2975 міліметрів. Автомобіль отримав масивну решітку радіатора, яка може підсвічуватися в темряві. Ззаду з’явилися ліхтарі в дусі сімейства 8-Series, а також невеликий спойлер на кришці багажника. Обсяг багажника становить 580 літрів.

Більшість вузлів і агрегатів новий BMW X6 розділив з нинішньою моделлю X5. У гамму моторів новинки увійшов 3,0-літровий дизельний двигун з шістьма циліндрами. Потужність мотора становить 265 кінських сил. Також клієнтам запропонують 3,0-літровий бензиновий агрегат з віддачею 340 кінських сил. Крім того, кросовер може оснащуватися дизельним агрегатом того ж обсягу. Потужність цього двигуна становить 400 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook