Автоновини

Kia показала дуже просунутий салон нового Mohave

Kia показала дуже просунутий салон нового Mohave
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перший дизайн-скетч, що дає уявлення про великий позашляховик Mohave нового покоління. Судячи по зображенню, інтер’єр моделі буде істотно відрізнятися від попередника.

Салон позашляховика багато в чому нагадує флагманський седан K900 нового покоління. Зокрема, у Mohave той же селектор трансмісії, повітроводи кліматичної системи і повністю цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма. При цьому дизайнери вирішили відмовитися від дисплея, укладеного в окремому блоці, на користь більш традиційної схеми з екраном на передній панелі.

Крім того, всередині з’явився новий селектор вибору режимів руху: Comfort, Eco, Sport, Sand, Mud, і Snow. Серед опцій: проекційний дисплей, аудіосистема Lexicon з 15 динаміками і сидіння з функцією вентиляції.

Великий позашляховик Kia Mohave дебютував в Південній Кореї в серпні 2019 року. Габаритна довжина автомобіля склала 4930 мм, ширина – 1920 мм, а висота – 1790 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2895 міліметрів.

Kia показала дуже просунутий салон нового Mohave

На момент старту продажів Mohave буде доступний з єдиним трилітровим турбодизелем V6, що розвиває 260 к. с. і 560 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу з електронним управлінням. Рульове управління виконано за схемою R-MDPS – з розташуванням  підсилювача електромотора на рульовій рейці.

У список електронних «помічників» увійшла система запобігання фронтальних зіткнень, функція дотримання рядності руху, система контролю «сліпих» зон, адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і відновлення руху, а також функції стеження за втомою водія і допомоги при виїзді з парковки заднім ходом.

У Південній Кореї продажі нового позашляховика стартують у вересні, а пізніше модель добереться до інших ринків. У Україні Kia Mohave з’явиться в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook