Автоновини Франкфурт-2019

Cupra показала салон першого спортивного електрокара

Cupra показала салон першого спортивного електрокара

Нова іспанська марка Cupra, яка раніше була підрозділом компанії Seat, опублікувала тизери, що дають уявлення про перший електричний спорткар бренду. Новинка буде повністю розсекречена 2 вересня, а її публічна прем’єра відбудеться на Франкфуртському автосалоні 10 числа того ж місяця.

На зображеннях поки що не названого автомобіля видно орієнтована на водія кабіна з повністю цифровою панеллю приладів і багатофункціональним спортивним рульовим колесом, обтягнутим алькантарою, з підсвічуємим логотипом Cupra.

Крім того, в оформленні інтер’єру використані вставки карбону. З цього ж матеріалу виконані корпуси зовнішніх дзеркал. Решта подробиць про новинку стануть відомі пізніше.

Нагадаємо, першим повністю самостійним автомобілем бренду Cupra став концептуальний купе-кросовер Formentor, показаний навесні на Женевському автосалоні.

Cupra Formentor оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, до складу якої увійшов бензиновий турбомотор, електричний двигун, комплект батарей і роботизована коробка передач з двома зчепленнями. Сумарна віддача агрегатів склала 250 кінських сил. Виключно на електричній тязі автомобіль здатний проїхати до 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook