Автоновини

Volkswagen представив кабріолет на базі T-Roc

Volkswagen представив кабріолет на базі T-Roc
Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen розсекретила нову модифікацію кросовера T-Roc з відкритим верхом. Публічна прем’єра крос-кабріолета відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні. Європейські продажі новинки почнуться навесні наступного року. Виробництво моделі буде налагоджено на заводі в місті Оснабрюк.

Дизайн машини практично не буде відрізнятися від стандартного T-Roc, який був представлений в 2017 році на автосалоні у Франкфурті. Автомобіль отримав дводверний кузов і м’який складаний верх, який можна висунути в разі поганої погоди. Довжина новинки становить 4268 мм (+35 мм в порівнянні зі стандартним T-Roc), а висота скоротилася на 51 мм (до 1522 міліметрів). Об’єм багажного відділення складає 284 літри. У звичайного кросовера цей показник дорівнює 445 літрам.

Складаний м’який верх у новинки забирається всього за 9 секунд на швидкості до 20 км на годину. Зробити це можна за допомогою спеціальної кнопки на центральному тунелі або дистанційно з брелка. На старті продажів клієнтам запропонують відразу два дизайнерських пакета – Style і R-Line.

У гамму моторів машини увійшов 1,0-літровий бензиновий двигун. Потужність агрегату становить 115 кінських сил. Також клієнтам запропонують 1,5-літрову «турбочетвірку» з віддачею 150 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями. Крос-кабріолет надійде в продаж з переднім приводом. Чи очікується вихід повнопривідної модифікації, поки невідомо. Раніше повідомлялося, що версія з чотирма ведучими колесами відрізнялася б занадто великою масою в зв’язку з механізмом складного даху.

На даний момент відкритими кросоверами можуть похвалитися лише кілька брендів. Так, Land Rover поекспериментував з популярним Range Rover Evoque, додавши йому м’який складаний верх і спойлер. Раніше щось подібне випускали Nissan (Murano з м’яким верхом) і Chrysler (PT Cruiser кабріолет).

Кросовер T-Roc в модельному ряду Volkswagen перебуває на один щабель нижче моделі Tiguan. Габаритна довжина машини становить 4234 мм, ширина – 1819 мм, а висота – 1573 мм. Це на 252 мм коротше, на 11 мм ширше і на 131 мм нижче кросовера Tiguan другого покоління. Об’єм багажного відділення дорівнює 445 літрам, а при складеному задньому ряді сидінь – 1290 літрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook