Автоновини Франкфурт-2019

Mercedes розповів про новинки для Франкфуртського автосалону

Mercedes розповів про новинки для Франкфуртського автосалону
Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz розповіла про прем’єри, підготовлені для Франкфуртського автосалону, який відкриється 10 вересня. Зокрема, німці покажуть автомобілі з «зеленими» технологіями, а також «заряджений» кросовер від AMG.

Так, «Мерседес» привезе до Франкфурту абсолютно нову модель з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Крім того, на мотор-шоу дебютує концепт-кар з електричної лінійки EQ. Не виключено, що це буде прототип флагманського седана EQS.

Нарешті, на автосалоні відбудеться прем’єра спортивної версії семимісного компактного кросовера GLB, стандартний варіант якого був показаний на початку літа. Подробиць про новинку поки немає, проте передбачається, що AMG підготує модифікацію з індексом A35 або A45.

Наприклад, хетчбек AMG A35 оснащений дволітровим наддувним двигуном потужністю 306 к. с., тоді як «турбочетвірка» AMG A45 здатна видавати до 421 кінської сили. Нагадаємо, стандартний кросовер Mercedes-Benz GLB укомплектований мотором об’ємом 2,0 л, що розвиває 224 сили. Він працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook