Автоновини

Новий Land Rover Defender отримає пневмопідвіску

Новий Land Rover Defender отримає пневмо підвіску

Позашляховик Land Rover Defender наступного покоління буде доступний з пневматичною підвіскою. Про це повідомляє видання Autocar, журналісти якого змогли покататися на прототипі новинки.

В основу Defender ляже алюмінієвий монокок, який вже використовується на нових Range Rover, Range Rover Sport та Discovery. При цьому він піддасться істотної модернізації – зокрема, інженери посилять підрамники і важелі підвіски.

Плюс до всього на позашляховику застосують особливі настройки системи повного приводу, а також фірмової системи допомоги руху по бездоріжжю Terrain Response.

Як і раніше, Land Rover Defender отримає як трьох-, так і п’ятидверну модифікації. Позашляховик позбудеться двигунів V8 – в лінійку агрегатів увійдуть бензинові і дизельні мотори з чотирма і шістьма циліндрами. Двигуни будуть працювати в парі з автоматичною коробкою передач.

Прототипи нового Defender побували в африканській Кенії, їздили по Скелястих горах в Колорадо на висоті понад 3 тис. м над рівнем моря, тестувалися в пустелі ОАЕ, а також випробовувалися за полярним колом. Температури варіювалися від мінус 40 до плюс 50 градусів за Цельсієм. Всього інженери провели більше 45 тис. індивідуальних тестів, а машини в цілому пройшли понад 1,2 млн кілометрів.

Прем’єра нового Land Rover Defender відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону, а продажі автомобілів почнуться в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook