Автоновини

Peugeot 3008 підготували до подорожі по «Стежці Хо Ші Міна»

Peugeot 3008 підготували до подорожі по «Стежці Хо Ші Міна»
Фото: Peugeot

Компанія Peugeot представила спеціальну версію кросовера 3008, яку підготували до подорожі по знаменитій «Стежці Хо Ши Міна». Так називають сукупність транспортних шляхів, які використовуються американцями для перекидання військ і постачання під час війни у В’єтнамі.

У заїзді по джунглях Південно-Східної Азії взяли участь співробітники журналу Top Gear. Вони поставили перед собою завдання перевірити, чи зможе фірмова функція для передньопривідних машин Grip Control впоратися з бездоріжжям з таким же успіхом, як система повного приводу.

Peugeot 3008 підготували до подорожі по «Тропе Хо Ши Міна»

Новинку побудували на базі кросовера в версії Gt Line з 1,6-літровим бензиновим турбомотором, що видає 181 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Кросовер оснастили 17-дюймовими сталевими колесами зі позашляховими покришками Cooper AT3, передньою захисною пластиною, а також алюмінієвим багажником, на який помістили намет для даху від компанії ARB. Крім того, автомобіль отримав спеціальне кріплення для перевезення велосипеда.

Peugeot 3008 підготували до подорожі по «Тропе Хо Ши Міна»

Нагадаємо, система контролю тяги Grip Control здатна змінювати алгоритми ABS і системи динамічної стабілізації, адаптуя їх для їзди по певному виду покриття (асфальт, сніг, бруд, або пісок). У компанії відзначають, що Grip Control разом з функцією допомоги при спуску з гори наділяють автомобіль «неймовірною прохідністю», незважаючи на те, що у нього немає повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook