Автоновини

Перший електрокар Porsche дебютує в дитячому мультфільмі

Перший електрокар Porsche дебютує в дитячому мультфільмі
Фото: Playmobil

Електричний концепт-кар Porsche Mission E, який є передвісником першої «зеленої» моделі німецької марки, дебютує в кіно. Прототип знявся в анімаційному фільмі Playmobil – The Movie (в українському прокаті – «Playmobil фільм: Через всесвіти»), дія якого відбувається в світі однойменних ігрових наборів.

Режисером фільму став американський аніматор Ліно ДіСальво, який відомий своєю роботою над проектом «Холодне серце». Прем’єра мультфільму відбудеться в Німеччині в серпні, тоді як в Україні Playmobil – The Movie вийде тільки у вересні.

Німецька фірма Playmobil і компанія Porsche співпрацюють з 2014 року. Іграшкові спорткари Porsche стали першим ліцензійним продуктом, використовуваним в дитячих наборах з елементами конструктора.

Що стосується електрокара Porsche Mission E, то його прем’єра відбулася в 2016 році на Паризькому автосалоні, а серійний автомобіль – Taycan – дебютує у вересні 2019 року на мотор-шоу у Франкфурті.

Перший електрокар Porsche дебютує в дитячому мультфільмі

Porsche Taycan укомплектують двома електричними моторами (по одному на передній і задній осі), схожими з тими, що застосовуються на гібридному спортпрототипі Porsche 919 Hybrid. Агрегати, сумарна віддача яких складе 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою. Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 сек. і проїжджати без поповнення запасу акумуляторів приблизно 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook