Автоновини Франкфурт-2019

Alpina вивела на тести 600-потужну BMW X7

Alpina вивела на тести 600-потужну BMW X7
Фото: Carscoops

Німецьке тюнінг-ательє Alpina почала тести власної версії великого кросовера X7, яка повинна дебютувати на Франкфуртському автосалоні. Передбачається, що новинка, тестовий прототип якої обкатується на “Північній петлі” «Нюрбургринга», отримає двигун потужністю понад 600 кінських сил. Фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Carscoops.

За попередніми даними, мова йде про форсований 4,4-літровий агрегат V8 з двома турбінами, що розвиває 600 к. с. і 800 Нм крутного моменту. Саме таким мотором комплектується седан Alpina B7 xDrive – допрацьована версія флагманської «сімки» BMW.

Не виключено, що Alpina також підготує дизельну модифікацію кросовера – з трилітровим шестициліндровим агрегатом з чотирма турбінами, який в заводській модифікації видає 400 сил.

На даний момент найпотужнішою модифікацією стандартного BMW X7 є варіант з позначенням X7 M50i xDrive. Такий автомобіль укомплектований 4,4-літровим наддувним бензиновим мотором V8, що розвиває 530 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook