Автоновини

Opel представив оновлену Astra

Opel представив оновлену Astra
Фото: Opel

Компанія Opel представила оновлений хетчбек і універсал Astra. Модель не отримала значних зовнішніх змін, однак її технічна частина зазнала суттєвої модернізації.

Зміни в зовнішньому вигляді зводяться до злегка зміненим передньому бамперу і алюмінієвим колісним дискам нового дизайну. При цьому в компанії відзначили, що автомобілі пройшли серію випробувань в аеродинамічній трубі, а також отримали активні заслінки в радіаторній решітці, що дозволило підвищити економію пального. У хетчбека коефіцієнт лобового опору склав 0,26, тоді як у універсала він дорівнює 0,25. Представники Opel стверджують, що це найкращий показник в класі.

Модернізована Astra буде доступна з новими бензиновим і дизельними моторами альянсу PSA. Йдеться про 1,2-літрові трьохциліндрові наддувні агрегати потужністю 110 к. с. (195 Нм крутного моменту), 130 к. с. (225 Нм) і 145 к с. (225 Нм).

Дизельна лінійка представлена ??1,5-літровим чотирициліндровим мотором, доступним в двох стадіях форсування: 103 к. с. (260 Нм) і 122 к. с. (300 Нм). Базовий двигун працює тільки в парі з шестиступінчастою механічною коробкою, проте інші можуть також поєднуватися з дев’ятиступінчастим “автоматом”.

Опціонально Opel Astra тепер оснащується новою фронтальною камерою, яка розпізнає інші автомобілі, пішоходів і дорожні знаки. Крім того, доступна бездротова зарядна станція для смартфонів, повністю цифрова приладова панель, а також вдосконалений мультимедійний комплекс з восьмидюймовим тачскріном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook