Автоновини

З’явилися перші фотографії нової чотирьохдверної «вісімки» BMW

З'явилися перші фотографії нової чотирьохдверної «вісімки» BMW
Фото: Auto Express

У розпорядженні видання Auto Express виявилися перші офіційні фотографії чотирьохдверної модифікації нової BMW 8-Series – Gran Coupe. Автомобіль, прем’єра якого відбудеться в кінці червня, складе конкуренцію Porsche Panamera і Mercedes-Benz CLS.

Всі основні елементи дизайну BMW 8-Series Gran Coupe запозичить у дводверних версій «вісімки», але при цьому отримає подовжену колісну базу і кузов для збільшених задніх дверей і крісел другого ряду.

З'явилися перші фотографії нової чотирьохдверної «вісімки» BMW

Варіант Gran Coupe стане третім представником лінійки 8-Series – після купе і кабріолета. При цьому дана модифікація виявиться найдорожчою в лінійці.

BMW 8-Series Gran Coupe розділить моторну гамму з іншими «вісімками». Таким чином, новинка буде доступна з 4,4-літровим бензиновим агрегатом V8 потужністю 530 к.с. (850i XDrive), а також з трилітровим дизелем з чотирма турбінами, що видає 320 сил (840d XDrive). Обидва мотори працюють разом з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом.

З'явилися перші фотографії нової чотирьохдверної «вісімки» BMW

Надалі у BMW 8-Series Gran Coupe з’явиться M-модифікація, оснащена 4,4-літровим двигуном V8 з двома турбінами. У стандартному купе M8 цей мотор видає 600 к.с., а у варіанті Competition віддача збільшена до 625 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook