Автоновини

Mercedes показав «маленький Gelandewagen» на відео

Mercedes показав «маленький Gelandewagen» на відео
Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизерний відеоролик нового кросовера GLB. Публічний дебют «маленького Gelandewagen» відбудеться трохи пізніше на спеціальному заході в Юті (США). Також автомобіль продемонструють публіці на автосалоні у Франкфурті у вересні.

GLB отримає три ряди сидінь і сім посадочних місць. Другий ряд зможе складатися в пропорції 40:20:40. Побудують машину на платформі передньопривідної MFA – тієї ж, що покладена в основу Mercedes A-Class і GLA.

За неофіційними даними, кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів складе від 160 до 300 кінських сил. Також можлива поява гібридної модифікації, до складу якої увійде бензиновий двигун і електромотор.

Також автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори. Також водієві буде доступна напівавтономна система управління автомобілем, яку запозичать у S-Class. Дизайн новинки буде повторювати однойменний концепт, представлений на мотор-шоу в Шанхаї в квітні. В салоні кросовера встановлять цифрову приладову панель. Водієві буде доступна мультимедійна система MBUX, що дебютувала на сімействі A-Class четвертого покоління.

У модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook