Автоновини

Відео: на зйомках нового фільму про Бонда помічений класичний Aston Martin

Відео: на зйомках нового фільму про Бонда помічений класичний Aston Martin

У новому фільмі про Джеймса Бонда, який вийде в 2020 році, зніметься класичний Aston Martin V8 Vantage. Автомобіль був помічений під час зйомок картини на півночі Норвегії – відео опубліковано в YouTube.

Один з епізодів нового кіно, яке має робочу назву «Бонд 25», знімається на Атлантичній дорозі, яка вважається однією з найкрасивіших автомобільних трас в світі. Там же знаходиться знаменитий Сторсезандетскій міст, відомий також як «міст в нікуди».

Раніше стало відомо, що в наступному фільмі про Джеймса Бонда основним автомобілем агента 007 стане перша електрична модель Aston Martin – Rapid E. Ідея використовувати повністю «зелену» машину належить режисерові картини Кері Фукунаге, який є активним захисником навколишнього середовища.

Нагадаємо, в попередньому фільмі про Джеймса Бонда «007 Спектр» машиною суперагента був суперкар DB10, спеціально розроблений для картини. Всього було випущено 10 машин, проте після зйомок збереглося тільки три з них – інші були розбиті під час постановки трюків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook