Автоновини

Mercedes представив AMG-версію нового CLA Shooting Brake

Mercedes представив AMG-версію нового CLA Shooting Brake
Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz представила «заряджену» AMG-модифікацію універсала CLA Shooting Brake нового покоління, що отримала індекс «35». Автомобіль, який став п’ятим представником «молодшого» сімейства AMG,і отримав 306-потужний двигун.

Йдеться про дволітрову турбірованну «четвірку», що розвиває 306 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Мотор діє в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу. У нормальних умовах крутний момент передається на передні колеса, проте в разі потреби тяга може розподілятися між осями щодо 50:50.

Як і звичайний AMG CLA35, версія Shooting Brake здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 4,9 сек., а максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена 250 км на годину.

У базове оснащення універсалу входить адаптивна підвіска AMG Ride Control з алюмінієвими компонентами, чотирьохпоршневі гальмівні механізми з 350-міліметровими дисками. У розпорядженні водія п’ять драйверськіх режимів – Smoothness, Comfort, Sport, Sport +, і Individual.

В якості опції доступна система запису телеметрії AMG Track Pace, що є частиною фірмового інформаційно-розважального комплексу MBUX.

Як очікується, в подальшому AMG підготує для A-Class і сімейства CLA варіанти з індексом «45», які оснастять 400-потужним мотором з турбіною на електричному приводі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook