Автоновини

Lamborghini випустила вседорожній Huracan

Lamborghini випустила вседорожній Huracan
Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini представила експериментальну версію суперкара Huracan, що отримала назву Sterrato (в перекладі з італійської – «грунтова дорога»). Концепт покликаний дати уявлення про суперкар, на якому без зусиль можна з’їхати з асфальту на путівець.

Автомобіль побудований на базі суперкара Huracan Evo, однак запозичив деякі деталі і технічні рішення від кросовера Urus. Новинка отримала модернізовану підвіску зі збільшеним на 47 мм дорожнім просвітом. Передній кут схилу зменшився на 1%, а задній – на 6,5%.

Крім того, інженери збільшили на 30 мм колію, а також застосували 20-дюймові колісні диски зі спеціально розробленими вседорожніми покришками. Суперкар отримав захисні пластини днища спереду і ззаду, посилені алюмінієм бічні «спідниці», а також захист від проникнення каменів в моторний відсік і повітрозабірники. Бризковики на крилах виконані з композитних матеріалів.

У салоні з’явилися спортивні сидіння з каркасом з карбону, чотирьохточкові ремені, а також легкий титановий каркас безпеки.

Lamborghini Huracan Sterrato оснащений тим же 5,2-літровим атмосферним мотором V10, що розвиває 640 кінських сил. Суперкар отримав повний привід, повнокероване шасі і систему розподілу тяги.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook